tandarts
tanden bleken den haag - Tanden bleken in Den Haag, 100% veilig en al vanaf 2495!
Heb je die nog niet? Wij zijn een moderne en vooruitstrevende tandenbleekpraktijk, gevestigd in Den Haag. We helpen jou graag met het bleken van je tanden. Dat doen we niet zomaar. Bij HelloWhite gebruiken we namelijk uitsluitend natuurlijke producten, zonder peroxide. Hierdoor is het bleken van je tanden bij ons geheel veilig. Zorgeloos tanden bleken dus, omdat we snappen dat je gebit je kostbaarste bezit is. Wij gebruiken hiervoor een gel op basis van o.a. kokosolie en andere biologische producten, zodat het bleken van je tanden niet alleen 100% veilig is, maar ook absoluut pijnloos zelfs als je gevoelige tanden hebt. Door onze veilige en effectieve werkwijze en onze moderne LEDlampen met Active Air zie je direct na de behandeling al resultaat. Bovendien bieden we je de laagste prijs door alleen op afspraak te werken en meerdere personen tegelijkertijd te kunnen behandelen. Tanden bleken duur? Vroeger misschien Bij HelloWhite bleken we je tanden al vanaf 2495! Onze reguliere behandelingen zijn zelfs inclusief gratis polijsten t.w.v. Hierdoor worden sterke verkleuringen niet alleen beter verwijderd, maar is onze bleekgel ook effectiever en profiteer je dus van een beter eindresultaat.
tanden bleken tandarts - Resultaat tanden bleken beste van Nederland!
Het resultaat van tanden bleken. Resultaat tanden bleken. Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling? Hoe wit kan je jouw tanden verwachten? Realistisch is een gemiddelde verbetering van 5 tot maximaal 12 tinten lichter in het gunstigste geval haalbaar. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander. Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben iets minder resultaat behaald dan anderen wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid maar over het algemeen kan iedereen tevreden zijn over de behandeling, het resultaat, de prijs en de service. Dat je er voor een aantal uur gevoelige tanden aan over houdt, zeker niet iedereen heeft daar overigens last van, is het enige nadeel maar dat is te wijten aan het hogere percentage bleekgel wat White Shine gebruikt waardoor de resultaten ook aanzienlijk beter zijn dan alle concurrenten.
Tanden bleken Den Haag e.o. White Shine 035-6214111.
Bij White Shine zetten we onze elke dag weer in om mensen blij te maken. Ons doel is een stralend witte lach op het gezicht van onze clienten te toveren. Wij zijn pas tevreden als je weer met vol vertrouwen in de spiegel kunt kijken. Wittere tanden dragen daar zeker aan bij. Er zijn diverse behandelingen om je tanden te bleken. Klik hier om te kijken wat voor jou de beste oplossing zal zijn. Bereikbaarheid vanuit Den Haag. We zijn vlakbij station Hilversum gevestigd met veel parkeergelegenheid in de directe omgeving. Je kunt naar de behandeling direct weer naar huis met een stralend witte lach. Wie wil dat nu niet. Ook onze Haagse patiënten hebben de afweging gemaakt om te kiezen voor onze veilige behandelingen met het beste resultaat. Want daar gaat het uiteindelijk toch om. Tanden bleken Den Haag en omstreken. Onze clienten komen o.a. uit Den Haag, Voorschoten, Delft, Nootdorp, Zoetermeer en Scheveningen. Maak nu een afspraak.
Tanden bleken Rotterdam e.o. White Shine 035-6214111.
Tanden bleken is het zichtbaar witter maken van tanden en kiezen. Door dit professioneel te laten doen bij White Shine in Hilversum eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam heb je direct resultaat en kun je met een stralende lach onze vestiging verlaten.
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, twee implantologen, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus. Tandartsen blijven aan het werk tijdens de lockdown. De tandartspraktijk blijft open en is bereikbaar tijdens openingstijden. Corona-maatregelen; klik hier voor meer info. Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken.
GTR Tandartsen in Sprundel Voor al uw tandheelkundige zorg.
Onze filosofie is dat een tandarts tegenwoordig niet het gehele tandheelkundig spectrum kan bedienen. Indien wij van mening zijn dat u of een van uw kinderen met een tandheelkundige vraag beter naar een tandarts-specialist kan gaan, informeren wij u daarover.
tandarts gebit
Tandartspraktijk Zuilen en Parkwijk.
Angst voor de tandarts. Angst voor de tandarts. NADRUK OP PREVENTIE. gespecialiseerd in esthetiek. EEN GEZOND EN MOOI GEBIT. 3544 CM Utrecht. 030 230 43 33. Volg ons via Instagram tandartspraktijk_zuilen. 1100: 2000: uur. 3555 HX Utrecht. 06 237 283 03.
tandarts deventer
Tandarts Utrecht: nieuwe patiënten welkom AVT-Kliniek. WhatsApp.
Tandarts Utrecht: Aandacht voor Tanden Kliniek. Een tandarts in Utrecht met aandacht voor u en uw gebit: AVT-Kliniek biedt hoogwaardige, tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. In onze moderne tandartspraktijk in het centrum van Utrecht werken wij met een enthousiast team aan het mooi en gezond houden van uw gebit.
tphaarlemmermeer.nl
Tandartsen Centrum Deventer Uw tandarts in Deventer.
Wij zijn ISO 9001-gecertificeerd en alle tandartsen zijn geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen www.krt.nu. Kiest u voor onze groepspraktijk, dan kiest u voor een tandarts die zijn vakkennis bijhoudt en de praktijkrichtlijnen naleeft. Voor een tandarts die aandacht voor u heeft en openstaat voor uw vragen en opmerkingen.
tanden bleken tandarts
Tandarts Enschede Tandheelkundig centrum Zuiderval.
Raadpleeg in deze situatie direct uw tandarts. U kunt zich via ons online inschrijfformulier inschrijven als nieuwe patiënt. Wilt u langskomen voor een periodieke controle? Als u een afspraak voor een behandeling of een pijnklacht wilt maken, dient u telefonisch contact op te nemen. Uw tandarts in Enschede.
tandarts deventer
tandarts solopraktijk.
de hogere nauwkeurigheid boven het traditioneel afdrukken, heeft het als grote voordeel voor u, dat het happen in de meeste gevallen tot de verleden tijd behoort. Voor informatie en/of advies staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groet, Tandarts van Muiden.
tandarts
Tandarts Almere Tandartspraktijk de Compagnie.
Tandarts de Compagnie. Wij doen ons uiterste best om u hoog kwalitatieve en duurzame tandheelkundige zorg te verlenen! Ons team van Tandartspraktijk De Compagnie, bestaande uit ervaren tandartsen, mondhygiënistes, preventie-assistentes, assistentes, een secretaresse en office-manager, heet u van harte welkom bij ons in de praktijk gelegen in de Almere Buiten Eilandbuurt naast de Oostvaardersbuurt en de Stripheldenbuurt.
tandarts
Tandarts Liem De tandarts van Amsterdam-Noord en Purmerend.
Door het annuleren en verzetten van de vele lopende afspraken zijn wij telefonisch moeilijk bereikbaar. Neemt u daarom contact via onderstaande link.: Contact Amsterdam Noord.: Contact Tandarts Liem Amsterdam Noord. Contact Tandarts Liem Purmerend. BE THE REASON. SOMEONE SMILES TODAY. Tandarts Liem Amsterdam.
tandarts gebit
Tandartspraktijk Molenwijk Amsterdam.
Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Uw gezondheid en die van onze medewerkers lees verder. 24 uur per dag en 7 dagen per week online uw controle-afspraak inplannen, klik hier.
tandarts
Tandarts Heeren Den Dolder.
Vanwege het coronavirus hebben wij bij het heropenen van onze praktijk, in april, nog een aantal extra stappen gezet, zodat u zonder twijfel met een veilig gevoel naar de tandarts kunt blijven komen. Juist in deze periode is het voor iedereen duidelijk hoe waardevol een goede gezondheid is.
tandarts

Contacteer ons

Meer resultaten voor tandarts